+
Nieuws Home

18 Augustus: Een leuke info doedag!

Ondanks regen en wind hing er een gezellige sfeer met timmerende & goochelende kinderen en haar-vlechtende en knutselende moeders! De koks van het Leger des Heils hadden een lekker maaltje bereid!

een leuk cadeautje voor de wijk

Uit handen van Mark Pijnenburg werd er een bankje geschonken aan de buurtsalon gemaakt door de bouwvakkers van de HOV. “Met liefde gemaakt” was het commentaar van Mark. Wethouder Yasin Torunoglu en Loes Wessel, die getuigen waren van deze actie, vonden het ook geweldig. Een blijvende herinnering en gemaakt van de bekisting van de tunnel! […]

De keukenhof was een succes!

Met 53 volwassenen en 5 kinderen, een bus vol, naar Lisse! Iedereen vond het leuk, mooi, interessant of gezellig ondanks de regenbuien!

HOV Lijn

Uitnodiging

Kom naar de dag van de bouw op 15 juni https://www.debouwmaakthet.nl/project-detail/442/aanleg-hov2-eindhoven U krijgt een uitgelezen kans om eens een kijkje te nemen achter de schermen van de HOV en te praten met de bouwers.

Wijkagenten van Woensel-Zuid op instagram

Sinds kort zijn wij (wijkagenten Woensel Zuid) te volgen op Instagram. Het doel is om via social-media in contact te komen met onze burgers uit de wijk.  https://www.instagram.com/wijkagenten_woenselzuid/

dagje uit naar de Keukenhof.

Zin om mee te gaan voor slechts € 5,00? Meld je aan via ons mailadres: info@gildebuurteindhoven.nl. 24 april: Er is nog plaats voor 2 personen! Sluitingsdatum 26 april!

Spreekuur voor bewoners

Spreekuur op dinsdag 2 april voor de buurt met wijkagente, wijkcoördinator van de gemeente,  vertegenwoordigers van Wij-Eindhoven en Wooninc. U kunt binnenlopen voor zaken die u wilt aankaarten bij een van bovenstaande partijen.

Laatste nieuwsbrief februari 2019

De nieuwe nieuwsbrief is weer uit. Vol informatie en activiteiten die hier in de Gildebuurt spelen. Klik hier om te lezen. Veel leesplezier.

Dierenarts-spreekuur

Voor de 3e keer gaf dierenarts Timmermans spreekuur. Hij had het druk met het geven van advies over dementie en met het geven van pillen en injecties. Het was een komen en gaan van baasjes met hun viervoeter. Voor de zomervakantie zal hij weer een spreekuur houden.Wanneer? Dat hoort u nog.

HOV Lijn

Laatste HOV Update

lees de laatste ontwikkelingen LICHT AAN DE ANDERE KANT VAN DE TUNNEL Door Arno Mulder & Patrick Smeets Begin maart is de aanleg van de ongelijkvloerse kruising van de Montgomerylaan met de Ring in Eindhoven begonnen. Deze ongelijkvloerse kruising draagt bij aan een verbeterde verkeersdoorstroming op de ring van Eindhoven. De ringbaan wordt deels verdiept […]