+
Nieuws Home

goed bezig!

Rafaël en Milo, twee leerlingen van Saltoschool “de Driestam” verdienen een dikke pluim! Zij zijn échte “supporters van schoon”; zij ruimden rommel op die anderen daar achterlaten. Top gedaan jongens!

Schoonmaakdag op zondag 27 oktober

U kunt as zondag van 10.00u- tot 14.00u weer al uw overbodige of afgedankte spullen inleveren op het pleintje hoek Bakkerstraat/Verwerstraat

18 Augustus: Een leuke info doedag!

Ondanks regen en wind hing er een gezellige sfeer met timmerende & goochelende kinderen en haar-vlechtende en knutselende moeders! De koks van het Leger des Heils hadden een lekker maaltje bereid!

een leuk cadeautje voor de wijk

Uit handen van Mark Pijnenburg werd er een bankje geschonken aan de buurtsalon gemaakt door de bouwvakkers van de HOV. “Met liefde gemaakt” was het commentaar van Mark. Wethouder Yasin Torunoglu en Loes Wessel, die getuigen waren van deze actie, vonden het ook geweldig. Een blijvende herinnering en gemaakt van de bekisting van de tunnel! […]

De keukenhof was een succes!

Met 53 volwassenen en 5 kinderen, een bus vol, naar Lisse! Iedereen vond het leuk, mooi, interessant of gezellig ondanks de regenbuien!

HOV Lijn

Uitnodiging

Kom naar de dag van de bouw op 15 juni https://www.debouwmaakthet.nl/project-detail/442/aanleg-hov2-eindhoven U krijgt een uitgelezen kans om eens een kijkje te nemen achter de schermen van de HOV en te praten met de bouwers.

Wijkagenten van Woensel-Zuid op instagram

Sinds kort zijn wij (wijkagenten Woensel Zuid) te volgen op Instagram. Het doel is om via social-media in contact te komen met onze burgers uit de wijk.  https://www.instagram.com/wijkagenten_woenselzuid/

dagje uit naar de Keukenhof.

Zin om mee te gaan voor slechts € 5,00? Meld je aan via ons mailadres: info@gildebuurteindhoven.nl. 24 april: Er is nog plaats voor 2 personen! Sluitingsdatum 26 april!

Spreekuur voor bewoners

Spreekuur op dinsdag 2 april voor de buurt met wijkagente, wijkcoördinator van de gemeente,  vertegenwoordigers van Wij-Eindhoven en Wooninc. U kunt binnenlopen voor zaken die u wilt aankaarten bij een van bovenstaande partijen.

Laatste nieuwsbrief februari 2019

De nieuwe nieuwsbrief is weer uit. Vol informatie en activiteiten die hier in de Gildebuurt spelen. Klik hier om te lezen. Veel leesplezier.