+
Buurtsalon Bakker 4 Home / Activiteiten / Buurtsalon Bakker 4


aanschuiven aan tafel elly jeroen


Sinds maart 2010 is in Bakkerstraat 4 de Buurtsalon gevestigd.
Een ontmoetingsruimte voor alle bewoners van de Gildebuurt.
Het doel van de buurtsalon is het bieden van gelegenheid tot meer ontmoeting tussen buurtbewoners onderling.
De bewoners kunnen hier kennis met elkaar maken en activiteiten voor elkaar organiseren en houden. Inmiddels bestaat de buurtsalon al 8 jaar en hebben er veel activiteiten plaatsgevonden. Nog steeds bruist het in de buurtsalon van de activiteiten; alles wordt georganiseerd door vrijwilligers.
Daarnaast is het een plek waar iedere Gildebuurter in contact kan treden met medewerkers van Wooninc, de wijkagent en medewerkers van professionele partijen die actief zijn in de buurt. Zij schuiven elke tweede dinsdag van de maand samen met de gebiedscoördinator van de gemeente aan op het spreekuur.

Op vrijdagochtend is er een inloopspreekuur van Wijeindhoven. U kunt tussen 9-11 uur binnenlopen voor vragen, gesprek of advies.

Er is sinds 2015 een bibliotheek met meer dan 1200 boeken en diverse dvd”s. Allemaal gratis te leen op woensdagmiddag. Ook de krant en tijdschriften liggen op tafel om erin te lezen. Uiteraard met een kopje koffie of thee erbij.

Andere vaste activiteten zijn: naailes, taalles en aquarelles en creativiteit op dinsdagmiddag en donderdagavond. Kijk eens op de activiteitenkalender voor alle activiteiten. En wilt u aanschuiven aan tafel en mee-eten met medebewoners, kijk dan beslist op de activiteitenkalender.
De buurtsalon is zowat elke dag geopend! Loop eens binnen, u bent altijd welkom!

klik op de      Buurt folder    voor meer informatie

Buurtsalon in het nieuws:

creativiteit als bindmiddel