+

De vliegende dierenarts

De “vliegende “dierenarts Martin Timmermans.

Kent u de serie “flying docters” uit Australië?

Welnu in Eindhoven en vooral in de omgeving van Eindhoven, maakt Martin Timmermans als dierenarts heel veel kilometers om hulp te bieden aan allerlei dieren. In de Gildebuurt is hij inmiddels ook bij verschillenden bekend en is de verzorgster Will, die de zwerfkatten opvangt, blij met zijn komst als het moet.
Ook ik heb positieve ervaringen met hem zoals zijn rustige benadering, de tijd nemen om goed naar het dier te kijken en zie de ervaring als dierenarts. “Ik ben gestopt met een praktijk met meerdere dierenartsen. Laat mij maar solo rijden met mijn medicijnen in mijn auto. Dat bevalt mij veel beter”.
Dat merk je ook aan het prijskaartje. Dat is veel betaalbaarder.

Vandaar mijn idee om op woensdag 26 september van 17.00u-19.00u een collectief spreekuur te houden in buurtsalon Bakker 4 waar bewoners uit Oud Woensel hun hond of kat kunnen laten inenten.

U bent welkom.
(pinnen is niet mogelijk)

Message

Name


E-mail


WebSite